Blåbotten Benny

$160.00

Når du køber Blåbotten Benny, får du:

🤖Et historiehæfte med historien om Blåbotten Benny, der får besøg af Pingvinen Jack på Blåbotternes Planet

🤖Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

Beskrivelse

Blåbotten Benny er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Blåbotten Benny flyver Jack til Blåbotternes Planet for at lege med Benny. De bygger huse, spiller ipad og spiser pizza. Jack hjælper Benny med at finde vej til pizzeriaet.
I opgavehæftet er der mange sjove lege med Bluebots og duploklodser! Der er også mange opfindsomme lege, hvor børnene fx skal lave deres eget pizzeria og male deres egen pizza.

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-3 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Du kunne også være interesseret i...