BeeBot (stykvis+ oplader)

$650.00

BeeBotten spiller hovedrollen i historien om Robotten Bitten. Og BeeBotten kan også bruges til opgaverne og historien om Blåbotten.

Prisen er inkl. moms

Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

BeeBotten spiller hovedrollen i historien om Robotten Bitten. Og BeeBotten kan også bruges til opgaverne og historien om Blåbotten. Tjek evt. om din institution allerede har den – eller dens storebror BlueBot, som også kan bruges! – eller undersøg om den kan lånes på et CFU eller lignende. Ellers kan den købes her stykvis med oplader til.

Uddybende om BeeBot:

BeeBot er en robot, der kan styres vha. pilekoderne på ryggen. Den er enormt simpel og af netop den årsag, er den ideel til målgruppen 1-3 år.

BeeBot er en læringsrobot, hvilket betyder at den er designet til at lære at kode. Den er godkendt til børn fra 3 år, men kan sagtens bruges af mindre børn under opsyn fra en voksen.

Læringsrobotter giver børn mulighed for at forstå programmeringens abstrakte begreber på en meget konkret og taktil måde. Vi anbefaler alle at lege med små robotter som BlueBot eller BeeBot med børnene – og lad dem gerne selv eksperimentere med dem.

Mål: 12×10 cm. Kan oplades. Fra 3 år.

Du kunne også være interesseret i...