Aktiviteter til Robotten Bitten – PDF

$55.00

Med dette aktivitetshæfte får du printbare udgaver af opgavehæftet til Robotten Bitten

🐝 Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Beskrivelse

Dette er en pdf-udgave af aktivitetshæftet

Robotten Bitten er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Robotten Bitten bliver bierne trætte af al den pollen, de skal samle, i Unnis have! Jack foreslår, at de bygger en robot, der kan hjælpe. Robotten Bitten!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med Beebotten og duploklodser. Opgavehæftet er alt, hvad du som pædagog, forældre eller dagplejer har brug for for at komme i gang med Beebotten!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-6 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Du kunne også være interesseret i...